Welkom
bij Fresh Valley

Het is voor buitenlandse collega’s een hele stap, hierin willen we graag zo goed mogelijk begeleiden en via deze pagina zoveel mogelijk info geven

Documenten

Er komt veel op je af als je komt werken en wonen in Nederland. Je moet veel regelen en afspraken maken, hiervoor hebben we belangrijke documenten en links samengevoegd. Zo kun je veilig, gezond en eerlijk bij ons wonen en werken. De website van Rijksoverheid https://www.workinnl.nl/en/ geeft een verzameling van de juiste instanties bij vragen of onduidelijkheden, maar hierbij kan onze Jobcoach Rebeca je uiteraard ook helpen.

Als je bij Fresh Valley wil werken dan heb je een aantal documenten nodig die verplicht zijn om jouw inschrijving te voltooien; geldig identiteitsbewijs, actieve rekening met EU pinpas, een smartphone met telefoonnummer.

Op onze pagina Sollicitatie kun je deze gegevens ook direct bijvoegen in het aanmeldformulier. Niet alle velden zijn verplicht maar probeer zoveel mogelijk in te vullen, dit scheelt ons achteraf veel werk en maakt onze samenwerking gemakkelijker. Controleer je telefoonnummer en e-mailadres extra omdat we anders geen contact op kunnen nemen.

Downloads
& links

Binnen Fresh Valley staan wij voor een goede samenwerking en zijn wij een fijne omgeving voor iedereen.

Hiervoor hebben we belangrijke documenten en links hier beschikbaar:

Nmbrs-portal

Onze medewerkers kunnen gebruik maken van de Nmbrs-portal op je smartphone of tablet. In deze portal heb je inzicht in bijvoorbeeld je contract en je loonstroken, ook kunnen hier overige documenten in opgeslagen worden zoals je huurcontract. De inloggegevens krijg je per mail.

Kijk op https://salarispoint.nmbrs.nl/

BSN en zorgverzekering

Het Burgerservicenummer (BSN) is jouw eigen persoonsnummer die je nodig hebt voor bijvoorbeeld zorg of belastingen. Het is verplicht om een BSN-nummer te hebben als je in Nederland werkt en woonachtig bent. Wij helpen wij jou met het verkrijgen van een BSN-nummer als je die nog niet hebt.

Verder is het ook verplicht om een zorgverzekering te hebben in Nederland, wij helpen je om dit direct te regelen zodra je bij ons woont en werkt.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op.