Werken bij Fresh Valley Works in deze 5 stappen.

Meld je aan of reageer op een vacature

We nemen binnen 24 uur contact met jou op

Bespreken van je reis en zorgen voor woonruimte, vervoer en begeleiding

Start op een van onze locatie en geniet van je woonruimte

We helpen je met alle benodigde documenten direct contact met onze jobcoach

Laat je gegevens achter.

Inschrijfformulier

Wil je direct al je gegevens bij ons achter laten die we nodig 
hebben voor jouw contract dan kun je deze hier invullen.

Adres(Vereist)
Heb je een rijbewijs?
Heb je een BSN?
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Collega aan het woord

“Deze kwekerij is een ware groene oase, waar we met passie en liefde groenten laten groeien. Ik ben trots op ons team en de kwaliteit die we bieden, elke dag weer geniet ik van het resultaat dat we zien.”

Ad appel
Medewerker Fresh Valley

Veelgestelde vragen

Er zijn geen algemene kwalificaties of ervaringen verplicht. Wij zijn van mening dat als de motivatie goed is je alles kunt leren en wij nemen nieuwe medewerkers graag mee in dit proces. Loop een tijdje mee met een van onze mensen om te kijken of je het wat vind. Maar ervaring is natuurlijk ook altijd welkom, binnen onze samenwerking streven we ernaar om een goede mix te hebben tussen jonge gedrevenheid en ervaring.

Binnen onze samenwerking kunnen we een breed scala van banen aanbieden, tijdelijk maar uiteraard ook voor onbepaalde tijd. Dit is afhankelijk van de functie en locatie maar alles is bespreekbaar. Neem snel contact op met Yvon.

Een typische werkdag kennen wij eigenlijk niet, onze gewassen zijn natuurlijk enorm weersafhankelijk dus de werkzaamheden rondom onze producten daarmee ook. Maar binnen onze bedrijven krijgt iedereen veel vrijheid en verantwoordelijkheid waardoor dagen zelf zijn in te vullen met als doel om eind van de dag de lekkerste producten te kunnen uitleveren aan onze klanten.

Die zijn er zeker. Binnen groep vaste medewerkers is een heel groot deel van jongs af in de tuinbouw werkzaam geweest en ieder op zijn eigen manier doorgegroeid buiten en binnen onze organisatie. Ook de grootte van onze bedrijven zorgt ervoor dat er voldoende mogelijkheden zijn in diverse richtingen.

Vacatures in de glastuinbouw zijn veel breder dan alleen oogst- of gewasmedewerker. Onze teeltlocaties zijn allemaal moderne glastuinbouwbedrijven en met onze omvang hebben we naast groene vingers ook diverse andere mooie vacatures. Denk hierbij aan; data-analyse/ICT; teeltmanager; energiesturing; assistent bedrijfsleider; teamleider; en ga zo maar door!

Heb je nog vragen?